Кадар да будем Кадар –  Једанаести пут

Центар за развој каријере Универзитета у Београду позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР који ће бити реализован од 15. до 24. маја 2017. године.  Позив за пријављивање отворен је од 24. априла до 9. маја 2017. године. Број места је ограничен и пријава је неопходна.

Циљ програма “Кадар да будем кадар” је унапређење вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада, помоћ у ефикаснијем прилагођавању променама које се дешавају у свету модерног пословања као и развијање проактивног става према личној и професионалној будућности.

Од 2010. године, од када се програм реализује учествовало преко 300 полазника и 60 предавача и тренера. Овогодишњи, 11. циклус тренинга обухватиће тренинге на следеће теме: Комуникационе вештине и конфликти, Тимски рад, Презентационе вештине, Лична ефикасност и постављање циљева и “Покрени се”.  Сви тренинзи ће се реализовати у Ректорату Универзитета у Београду.

Студенте ће током недељу дана вештинама учити HR стручњаци и топ менаџмент  компанија Delhaize Srbija, Advance Response International, NIS a.d. Novi Sad, Japan Tobacco International, као и независни тренери из области развоја кадрова. Реализацију овог циклуса програма подржала је компанија Nestle Adriatic S d.o.o.

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду, имате висок просек на основним студијама, нисте до сада били у прилици, а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас!

Распоред тренинга и електронски формулар налазе се на следећем линку: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kdbk-2017-maj.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed