Француско-српска привредна комора: Студентска награда 2017

Француско-српска привредна комора и ове године традиционално промовише одрживи развој у установама високог образовања у Републици Србији и организује Студентску награду 2017. Три најбоља рада на тему „ОДРЖИВИ РАЗВОЈ У ДОБА ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ“ биће награђена новчаним наградама од 1000, 800 и 600 евра. Крајњи рок за подношење кандидатура је петак 28. април 2017.г.

Студентска награда намењена је свим студентима, који ће на дан 31.12.2017.г. имати до 25 година старости,  а који су уписали школску 2016/2017 при некој од институција високог образовања у Републици Србији. Ове године од студената ће се тражити да изаберу један или више сектора и да дају конкретне, оригиналне и реалне предлоге како дигитализација може побољшати пословање компанија у Србији и региону, примењујући концепт одрживог развоја.

Учесници подносе Француско-српској привредној комори досије који садржи: Есеј; Формулар за подношење кандидатуре (преузмите форму) који садржи податке о кандидату и синтезу радних достигнућа; Видео запис у трајању од једног минута у коме ће студенти представити себе и свој пројекат (довољно је послати видео путем Wetransfer-а или Senspace-а на  office@ccfs.rs; није потребно поштом са осталом документацијом); – Копију индекса или уверење о редовном упису године; Писмо препоруке научно-образовне институције/професора (овај документ није обавезан).

Правилник и упутство за писање рада, можете преузети ОВДЕ.

Више информација о конкурсу погледајте ОВДЕ.

У даљем току конкурса пет кандидата усмено ће бранити свој рад пред стручним жиријем  (датум и место одржавања у Београду ће бити накнадно објављени).

Након одлуке жирија, награде ће бити додељене ауторима, током церемоније којој ће присуствовати чланови Француско-срспке привредне коморе, као и главни актери из домена одрживог развоја у Србији.

(Извор: Француско-српска привредна комора)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.