Позивно писмо за учешће студента на НТК UPSTREAM 2024

Седма научно-техничка конференција младих специјалиста и научника Блока Истраживање и производња НИС а.д Нови Сад, Научно-технолошког центра НИС-Нафтагас д.о.о. и Нафтагас – Нафтних сервиса д.о.о. (UPSTREAM NIS) биће одржана у периоду од 30.јула до 02.августа 2024. године.

Већ девет година млади специјалисти и научници UPSTREAM NIS учествују у Научно-техничкој конференцији Гаспромњефт и Групе компаије ГПН. Пре седам година организована је локална НТК у којој активно учествују запослени у организационој целини UPSTREAM, као и колеге из других организационих делова Компаније.

Учесници припремају своје пројекте, израђују презентације који затим излажу у Секцијама НТК испред чланова жирија сачињеног од стране лидера и експерата у профилним областима бизниса. Победници у секцијама се пласирају за учешће у завршној НТК ГПН и Групе команија ГПН, која се одржава у Санкт-Петербургу крајем сваке календарске године.

Ове године, конференција ће бити одржана у периоду од 30.јула до 02.августа. Формат одржавања конференције – уживо, у згради Пословног Центра НИС а.д. у Новом саду (ул. Народног фронта 12), језик конференције – српски.

Студенти ће имати прилику да представе своје радове у облику постера током рада НТК UPSTREAM-2024. и да добију повратне информације, професионално и експертско мишљење од стране учесника и чланова експертских комисија у Секцијама НТК.

Сви заинтересовани студенти могу да пријаве теме својих радова у оквиру седам секција:

  • Геологија и разрада / Геолошко-истражни радови
  • Бушење и бушотински радови
  • Технологије производње / Припрема и транспорт нафте и гаса
  • Капитална изградња / Инжењеринг. Реинжењеринг
  • Гас. Енергетика / Обновљиве изворе енергије
  • Дигитализација / ИТ
  • HSE. Индустријска и еколошка безбедност, заштита на раду и цивилна заштита / Подршка бизниса.

Пријаву за VII НТК неопходно је попунити и упутити до 10.маја 2024.г. на адресу: jovana.savkovic@nis.rs.

Формулар за пријаву можете преузети ОВДЕ.

Визуал постера се налази ОВДЕ.

Детаљне инструкције о изради постера и наредним корацима у учешћу на НТК биће достављени на e:mail адресе студента, који ће доставити пријаве у току три дана након достављене пријаве.

За све додатне информације можете да се обратите:

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.