Посета предузећу White Rook доо у Ковачици

Студенти прве и друге године мастер академских студија на Катедри за индустријско инжењерство имали су прилику да посете предузеће  „White Rook доо“ у Ковачици. Предузеће се бави графичким дизајном, послује више од 20 година, броји преко 100 запослених, а формално је основано 2017. године.

Студенте су поздравили  и пожелели им добродошлицу, власник и оснивач предузећа Никола Глуваков, иначе дипломац Модула за индустријско инжењерство, као и директор предузећа Стеван Ранча.

Током уводне презентације домаћини су студенте упознали са начином функционисања предузећа, као и са развојним плановима компаније у наредном периоду, а затим је уследила веома конструктивна дискусија у којој су млади академци имали могућност да поставе питања о свему што их је интересовало.

У оквиру посете, организован је и обилазак предузећа, што је била прилика за непосредан разговор и са представницима различитих сектора у овој компанији о свим питањима која су интересовала будуће инжењере.

После обиласка предузећа, студенти су посетили Галерију наивне уметности у Ковачици, због чега је ова поеста поред стручног имала и културни карактер.

Крај  посете обележило је неформално дружење и свечани ручак у етно ресторану у Ковачици које је предузеће White Rook доо организовало за наше студенте. Целу посету испратила је и екипа локалне телевизије из Ковачице.

(Извор: Машински факултет)

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.