Свечано отварање Иновационог инкубатора Машинског факултета – 16. април, 13 часова

Иновациони инкубатор Машинског факултета биће свечано отворен у уторак, 16. априла,  на церемонији која почиње у 13 часова,  у читаоници Машинског факултета у Београду.

Званице и угледне госте поздравиће представници руководства Машинског факулета и Иновационог центра Машинског факултета, као и представници руководства Научно-технолошког парка Београд.

После званичног отварања инкубатора биће уприличено и свечано потписивање споразума о сарадњи између Машинског факултета и Научно-технолошког парка Београд, а затим ће бити одржане и презентације постојећих стартапова на Машинском факултету. Присутни ће имати прилику да чују и искуства са такмичења за најбољу технолошку иновацију.

Иновациони инкубатор је пројекат који се реализује у оквиру Програма формирања и развоја иновационих инкубатора у научно-истраживачким организацијама које финансира Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије. Овај пројекат представља важан корак у развоју иновативних и предузетничких идеја међу студентима и истраживачима Машинског факулета. Партнер на пројекту је Иновациони центар Машинског факутета у Београду.

Детаљније инфорамције о Иновационом инкубатору можете да погледате на интернет презентацији http://inkubator.mas.bg.ac.rs/, као и на веб сајту Машинског факултета.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.