Бесплатне студентске лиценце за CATIA & Abaqus

Драги студенти,
Обавештавамо вас да је компанија CADCAM DATA из Београда у сарадњи са Dassault Systemes, обезбедила БЕСПЛАТНЕ ЛИЦЕНЦЕ за софтвере CATIA & Abaqus за студенте техничких факултета у Србији. CADCAM DATA је ауторизовани тренинг партнер компаније Dassault и за све заинтересоване студенте ће такође организовати и обуку по најповољним условима. Након успешне обуке и савладаног градива, сви полазници добијају сертификат. Лиценца се може активирати до краја октобра и важи годину дана зато пожурите и искористите своју шансу.
Зашто CATIA?
– јер ти пружа могућност да радиш са најновијим технолошким достигнућима и учествујеш у иновацијама;
– јер ти пружа годину дана бесплатног коришћења на твом личном рачунару;
– јер ти пружа шансу да стекнеш велику предност на тржишту запошљавања и лакше уновчиш своје знање.
Abaqus је комплетно решење за реалне симулације и представља алат за анализу методом коначних елемената. У индустрији се користи како за рутинске, тако и за софистициране симулације, почев од једноставнијих статичких анализа, па све до комплексних анализа попут мулти-физичких појава, crash тестова, балистике, динамике флуида итд., како би се предвидело понашање производа и смањила/елиминисала потреба за физичким прототипом.
Не само што сви студенти имају могућност да бесплатно преузму и користе врхунске алате за пројектовање и симулацију, CADCAM DATA д.о.о. вас спаја са врхунским стручњацима у овим областима, од којих по најповољнијим условима можете научити тајне ових софистицираних вештина које CATIA & SIMULIA Abaqus нуде.
CADCAM DATA д.о.о. је припремила специјалну понуду за студенте који желе да унапреде своја знања и науче да раде у софтверима CATIA i SIMULIA Abaqus.
CATIA & SIMULIA Abaqus основна обука, специјална понуда – промотивне цене. Пријавите се на време, број места је ограничен!
Више информација можете прочитати ОВДЕ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.