MAHLE Filtersysteme Austria GmbH – Позив студентима за праксе и запослење

Фирма MAHLE Filtersysteme Austria GmbН, водећи светски развојни партнер у аутомобилској и моторној индустрији, представиће студентима из Србије свој бренд на сајму запошљавања „Career Days 2018“, који ће се одржати у петак, 19. октобра у београдском хотелу „Зира“ од 10:00 до 18:00 часова.

Тим поводом,  ова фирма позива све заинтересоване студенте и апсолвенте да посете штанд број 20 и упознају се са њиховим HR стручњацима који ће ин информисати о могућностима праксе и запошљавања у MAHLE Filtersysteme.

„Радујемо се када наши запослени имају циљеве. А Ви? Да ли сте спремни да се развијате са својим радним задацима? Као водећи светски развојни партнер у аутомобилској и моторној индустрији нудимо нашим познатим купцима технолошки иновативна решења. А Вама нудимо сјајан старт у каријери.

Било да сте ученик, студент, радник, специјалиста или менаџер у области истраживања и развоја, производње, квалитета, куповине или контролинга – очекује Вас код нас широк спектар  могућности за почетак каријере. У тим областима можете преузети одговорне задатке у јаким пројектним тимовима – чак и на међународном нивоу. Поред узбудљивих изазова нудимо Вам  и индивидуалну подршку и додатне предности. Стога нека Ваш пут буде фирма MAHLE“, наводи се, између осталог, у позиву ове аустријске фирме.

Фирма MAHLE тренутно нуди праксу за следеће позиције:

индустирјски инжињеринг ( пројектни менаџмент)

сервисирање и одржавање ( управљање резервним дијеловима)

сервисирање и одржавање ( планирање)

Уколико сте заинтересовани за запослење  MAHLE нуди следеће позиције:

инжењер – мерна техника / ИТ координатор – развој производа

развојни инжењер – дизајн

електричар

развојни инжењер

пројект менаџер ОЕС

Све додатне информације сазнаћете током представљања фирме  на Career Days 2018 у Београду.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.