Успешни предузетници као гости у наставном процесу MФ

Директор брендинг агенције House Eleven Ltd. са седиштем у Финској Ивана Пешић Форбес,  недавно је у договору са проф. др Весном Спасојевић Бркић, одржала гостујуће предавање студентима друге године основних академских студија МФ који слушају изборне предмете Пословни менаџмент и Менаџмент производних процеса и поделила са њима своје вишегодишње искуство рада на пословима у области успешног развоја идентитета и стратегије бренда.

Тема предавања је била “Процес развоја бренда”. Препуна сала студената доказ је њихове жеље да чују више о проблемима развоја сопственог бизниса у пракси. Након презентације, организована је и “startup” радионица на којој су студенти имали прилику да сами осмисле и представе свој бренд.

Захваливши се госпођи Пешић Форбес на  пруженој прилици да чују искуства и са њом дискутују актуелне теме у области брендинга, студенти и њихова гошћа су се договорили  да оваква врста предавања, односно радионица постане традиција и да се убудуће  организује сваке године.

**************

Ко је Ивана Пешић Форбес

Након завршених студија, са 25 година, Ивана Пешић Форбес је постала најмлађи директор бренд комуникација у централној Азији. Ивана сада има више од 18 година искуства стеченог широм Европе и Азије у развоју успешних брендова и у изради стратегија и кампања за велике корпорације. Захваљујући стеченом знању и искуству, основала је и своју брендинг агенцију House Eleven Ltd. са седиштем у Финској, где тренутно живи и ради. Ангажована је као предавач на радионицама које се организују широм Европе и које имају за циљ да науче полазнике како да изграде свој бренд и постигну успех.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.