Велико каријерно ћаскање: Информишите се на време о каријерним опцијама

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте да се пријаве за програм „Велико каријерно ћаскање“.

„Велико каријерно ћаскање“ биће прилика за умрежавање са запосленима у компанијама “NESTLÉ ”, “ BRITISH AMERICAN TOBACCO ” И “ GENERALI OSIGURANJE ”.

Студенти ће имати прилике да у неформалној, опуштеној атмосфери, уз кафу и чај поразговарају са представницима компанија из различитих сектора. Са студентима ће разговарати директори, менаџери и запослени у сектору за људске ресурсе, али и секторима за маркетинг, односе са клијентима, продају, производњу, развој, ИКТ и др.

Биће то јединствена прилика за студенте да сазнају како су своју каријеру градиле колеге и колегинице запослене у овим компанијама, са којим изазовима су се сусретали, које вештине су им биле од користи, како је изгледао процес селекције, како изгледа типичан радни дан, како је организована пракса, које су улазне позиције итд.

Догађај ће се реализовати у четвртак, 14. марта 2024, у периоду од 14 до 16:30 часова.

Пријављивање је обавезно због ограниченог броја присутних, а предност ће имати студенти завршних година основних и мастер студија који желе да се упознају са представницима компанија учесница и истраже могућности за праксу, запослење и развој каријере у овим компанијама.

Заинтересовани се могу пријавити на https://forms.gle/2K855E9asD3e6spV6  до недеље, 10. марта 2024. у поноћ.

Програм „Велико каријерно ћаскање“ партнерски реализују Центар за развој каријере Универзитета у Београду и Београдска канцеларија компаније „Stanton Chase International“, уз подршку хотела „Falkensteiner“. Програм је почео да се реализује у години када је „Stanton Chase International“ обележио јубиларну десету годину доделе награда „Talent Management Award“, награде која се додељује компанијама за најуспешније програме привлачења и управљања талентима. Компаније – добитнице признања су одабране да учествују у програму „Велико каријерно ћаскање“ и представе се студентима Универзитета у Београду.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.