Стипендије Siemens Mobility за студенте Машинског факултета – рок за пријаву продужен до 15. новембра

Siemens Mobility d.o.o. Церовац додељује стипендије  студентима Машинског факултета за зимски семестар школске 2022/2023. године. Рок за подношење пријава је продужен до 15. новембра 2022. године.

Компанија Siemens Mobility  d.o.o.  Церовац овим програмом стипендирања жели да пружи подршку студентима са истакнутим академским резултатима и интересом за даље усавршавање у области железничког саобраћаја. Стипендија износи 25.000 динара, а стипендирање траје од 6 до 18 месеци.

Детаљније информације о условима Конкурса, критеријумима за пријаву и потребној документацији можете погледати ОВДЕ.  За сва додатна питања можете да се обратите и проф. др Јовану Танасковићу са Катедре за шинска возила на еmail: jtanaskovic@mas.bg.ac.rs.

Катедра за шинска возила Машинског факултета у Београду је једина катедра у региону са програмом усмереним на конструкцију, испитивање и одржавање шинских возила која партнерима из привреде може да понуди уско стручан кадар у овој области. Ова катедра негује дугогодишњу веома успешну сарадњу са компанијом Siemens Mobility d.o.o.  Церовац.

 

Bookmark the permalink.