Презентација компаније Bosch – 18. мај, сала 211

Компанија Bosch позива студенте Машинског факултета 18. маја од 11.30 и од 14.30 часова да у свечаној сали 211, присуствују презентацији одељења истраживања и развоја.

Студенти ће се упознати са инжењерима компаније, који ће им представити своју област пословања и неке од својих најзанимљивих пројеката.

Заинтересовани студенти моћи ће се пријавити за јединствену прилику у компанији – да на неколико дана буду уз инжењере и прате њихов дан у фабрици у Пећинцима.

Придружите нам се!

О компанији Bosch

Bosch у Србији представљају два независна предузећа: Robert Bosch d.o.o. и BSH Aparati за домаћинство, која су задужена за територију Србије, Црне Горе и Републику Северну Македонију. Предузеће Robert Bosch d.o.o., са седиштем у Београду, основано је 2006. године и покрива следеће пословне области:

• Производња система, метлица и мотора брисача
• Дистрибуција широког асортимана Босцх производа: резервни делови и дијагностичка опрема за аутомобилску индустрију, електрични ручни алати, палета производа у делу термотехнике и сигурносних система као и апарати за домаћинство
• Услуге које се обављају за Bosch Grupu на глобалном нивоу: Центар компетенције за Automotive Aftermarket и ICT (информационо-комуникационе технологије)
• Предузеће BSHАпарати за домацинство основано је 2012. године, а од 2014. године је аквизирано од стране Bosch Grupе и бави се дистрибуцијом широког асортимана производа.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.