Међународна студентска конференција о одрживости и недеља циљева одрживог развоја

У оквиру мреже Европске школе научних истраживања у области одрживости (https://esssr.eu/), чији је члан и Универзитет у Београду, континуирано се предузимају активности промоције, покретања пројеката, истраживања и публиковања у овој области. У наредном периоду биће одржане две активности међународног карактера, наводи Одбор за одрживи развој Универзитета у Београду и позива студенте и професоре да у њима учествују:

1. Међународна студентска конференција о одрживости
У организацији Budapest Business School, Мађарска, једне од чланица Европске школе научних истраживања у области одрживости (ESSSR), 29. Априла 2021. Међународна студентска конференција о одрживости. Конференција се одвија у виртуелном окружењу, а званични језик скупа је енглески. Презентовањем на овом скупу, студенти добијају могућност објављивања радова као и учешће у Ексклузивној школи одрживог управљања 2021, за одабране на основу најбољих радова. Више информација о начину пријављивања и роковима можете пронаћи ОВДЕ.

2. Недеља циљева одрживог развоја
У организацији ESSSR и Истраживачког и трансфер центра за одрживи развој и управљање климатским променама са Универзитета за примењене науке у Хамбургу, од 17-21. Маја 2021, одржава се Недеља циљева одрживог развоја. Сваког дана у овој недељи, од 14:00, један сат предавања биће посвећен по једном циљу одрживог развоја. Учешће је бесплатно, а упутство за пријављивање за овај догађај и остале детаљне информације можете наћи ОВДЕ .

Извор: (Одбор за одрживи развој Универзитета у Београду)

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.