Новогодишња хуманитарна пројекција филма “Екипа“ – 24. децембар у 19:30

Културни центар Машинског факулета организује хуманитарно филмско вече, на коме ће бити приказан филм „Екипа“. Фонд од улазница намењен је куповини новогодишњих пакетића деци без родитељског старања.

„Са великом жељом да новогодишња хуманитарна пројекција на Машинском факултету  постане традиција, у уторак, 24. децембра, са почетком у 19:30 часова,  у Афитеатру А биће приказана домаћа комедија „Екипа“ која је окупила познату глумачку екипу међу којима су Андрија Милошевић, Раде Ћосић, Драган Јовановић, Срђан Тодоровић, Сергеј Трифуновић, Љиљана Стејпановић…“, рекао је у изјави за сајт Машинског факултета, организатор пројекције Богдан Чарапић.

Хуманитарна пројекција филма „Екипа“ одржава се у договору са сценаристом и главним глумцем Радетом Ћосићем, а акцији студената Београдског универзитета прикључили су се и главни глумци, продуценти и редитељ филма Марко Сопић. Лиценцирани филм донирала је дистрибутерска кућа МЦФ, док је компанија „Сони“ обезбедила пројектор. У акцији учествују и Универзитет уметности, као и управа фудбалског клуба „Партизан“ чији су играчи учествовали у филму и многи други.

Цена улазнице је 250 динара, а после пројекције следи разговор са глумцима и редитељем.

Број места је ограничен. Резервације на: 069 429 6 888. Улазнице се могу пеузети сваког радног дана од 13:00 до 15:00 у просторији 001 Машинског факултета или на дан пројекције.

 

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.