DAAD Србија: Немачки инфо дан – уторак, 08. октобар, од 15 до 18 часова

Информативни центар Немачке службе за академску размену (DAAD) у Београду организује трећи по реду Немачки инфо дан у уторак, 08. октобра на Филозофском факултету у Београду, у периоду од 15 до 18 часова.

Фокус овог догађаја је информисање о студирању и истраживању у Немачкој, као и скретање пажње на тренутно отворене програме DAAD-a за индивидуалне стипендије (мастер, докторати, истраживање, курсеви немачког језика), као и других институција из Немачке.

Програми истраживачких стипендија су следећи:

  • За постодкторске студије у трајању од 2-6 месеци и истраживања у току доктората за период од 2-12 месеци: https://bit.ly/4drATi8
  • Истраживачке стипендије за целокупне докторске студије у Немачкој: https://bit.ly/3zbdrnF
  • Истраживачки боравци од једног до три месеца за предаваче на факултетима као и за научнике: https://bit.ly/3PIDf4b

Програм немачког информативног дана је намењен свима: запосленима у канцеларијама за међународну сарадњу свих универзитета у Србији и широј заинтересованој публици, као и студентима мастер и докторских студија.

Поред DAAD-a на Немачком информативном дану наступиће и Конрад Аденауер Фондација и Фондација др Зоран Ђиниђић. Радни језик овог догађаја је српски, a догађај ће отворити амбасадорка СР Немачке у Србији, госпођа Анке Конрад.

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.