Друмска Стрела вас позива да скочите у непознато – Конкурс за пријем нових чланова

Формула Студент тим „Друмска Стрела“ са поносом објављује конкурс за пријем нових чланова! Ово је јединствена прилика за студенте факултета Универзитета у Београду да постану део динамичне екипе и допринесу развоју јединог српског електричног тркачког болида.

Уколико сте страствени љубитељ аутомобилизма, технологије, инжењеринга, маркетинга или менаџмента, и желите да стекнете драгоцено искуство које ће вас издвојити на тржишту рада, Друмска Стрела је право место за вас! Наш тим окупља студенте са различитих факултета Универзитета у Београду и омогућава им да кроз заједнички пројекат развоја електричног возила унапреде своје вештине и стекну искуство неопходно за даљи професионални развој. Кроз рад у тиму, студенти имају прилику да се суоче са реалним изазовима у области инжењеринга, менаџмента, маркетинга, али и да сарађују са реномираним компанијама које прате наш рад.

Конкурс је отворен до 13. октобра и пријаве су доступне свим студентима Машинског факултета, Универзитета у Београду! Након затварања пријава, чланови нашег тима ће вас обавестити о даљим корацима.

Како бисте сте се детаљније упутили у Формула Студент пројекат и добили одговоре на сва потенцијална питања, позивамо Вас да у петак, 04. октобра, присуствујете презентацији која ће се одржати у сали 513, на Машинском факулету, са почетком у 13 часова.

Формулар за пријаву, као и детаљне описе отворених позиција, можете пронаћи на нашем веб-сајту.

Како бисте остали обавештени о току конкурса и нашим осталим активностима, запратите нас на нашем Инстаграм профилу.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.