Посета студената Термотехнике сајму компаније „ЕТАЖ“

Студенти треће године основних академских студија и њихове колеге са мастер студија на Модулу за термотехнику посетили су сајам  „ЕТАЖ – дани отворених врата“,  који је организовала компанија ЕТАЖ д.о.о. Београд у Врчину. На сајму је учествовало више од 30 излагача на чијим штандовима су студенти могли да виде различите инсталације и опрему за грејање, хлађење и климатизацију, као и пратеће и помоћне компоненте.

Током посете сајму, за младе академце су организована и предавања за пројектанте компанија Centrometal, Grundfos, Interplast, Fondital и Fischer. То је била и прилика да се упознају са најновијим производима ових компанија и сазнају нешто више о практичној примени у софтверу REVIT.

Посету сајму је организовала доц. др Тамара Бајц у сарадњи са г. Владимиром Цвијовићем, дипломираним машинским инжењером и руководиоцем техничке подршке компаније ЕТАЖ.

Студенте су поздравили и директори компаније ЕТАЖ, а током посете договорена су нова практична предавања, као и стручне посете компанијама и студентске праксе у оквиру којих ће студенти Модула за термотехнку имати прилику да уживо погледају демонстрацију рада различитих компонента система грејања и арматуре. То ће бити сјајна прилика за будуће инжењера да прошире стечена теоријска знања из предмета Основе технике грејања и Системи централног грејања.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.