Машинском факултету уручена плакета сертификационог тела TÜV Rheinland

Директор немачке сертификационе организације TÜV Rheinland InterCert са седиштем у Београду Владимир Тодоровић уручио је декану Машинског факултета у Београду, проф. др Владимиру Поповићу, плакету те организације чиме је званично потврђено да су Машински факултет и Иновациони центар МФ постали носиоци сертификата за најновије стандаризоване менаџмент системе (СМС) и да у свом пословању примењују Интегрисани менаџмент систем.

„Овом плакетом се потврђује да је Машински факултет усагласио свој начин рада са више стандарда у области система менаџмента. То су стандарди који се односе на систем квалитета у области образовања и научно-истраживачког рада, заштити животне средине, безбедности и здравља на раду, заштите електронских података и енергетске ефиканости“, рекао је господин Тодоровић, честитајући декану и запосленима Дан Машинског факултета.

Машински факултет је крајем августа завршио пројекат „Интегрисани менаџмент систем МФ и ИЦМФ“, а средином септембра започео је процес  сертификације новоуведених и имплементираних модела СМС. Сертификација је поверена једној од водећих сертификационих организација у свету, немачкој TÜV Rheinland Group, с којом Машински факултет успешно сарађује дуги низ година.

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.