Панел И4.0 у Крушевцу: Индустрија 4.0 у процесној индустрији и образовању

Индустрија 4.0 у процесној индустрији и образовању, главне су теме 24. по реду панела о новој индустријализацији Србије који ће бити одржан у среду,  26. фебруара са почетком у 11 часова, у Регионалној привредној комори Расинског округа у Крушевцу.

Организатори су Машински факултет у Београду и Привредна комора Србије – Привредна комора Београда у сарадњи са Регионалном привредном комором  Расинског округа. (позив и програм).

Учеснике ће поздравити декан Машинског факултета проф. др Радивоје Митровић, заменица директора Привредне коморе Београд, госпођа Видосава Џагић, као и директор Регионалне привредне коморе у Крушевцу, господин Предраг Вукићевић.

На скупу ће бити разматрани сви аспекти индустрије 4.0, с освртом на најновија међународна искуства, а затим ће бити представљена и Дигитална платформа за Србију. Овај документ, на којем су заједно радили стручњаци Машинског факултета и представници академске и привредне заједнице наше земље,  усвојен је прошле године на четвртој по реду Међународној конференцији о Индустрији 4.0, која се од 2016. године сваког јуна одржава  у Београду.

Наредни панел о Индустрији 4.0 биће одржан 2. марта у оквиру Копаоник бизнис форума, а затим 25. марта у компанији Инмолд у Пожеги и 24. априла на Машинском факултету у Бања Луци. Пета Међународна конференција о Индустрији 4.0 у организацији Машинског факултета у Београду биће одржана од 1. до 4. јуна у Београду.

(Извор: Машински факултет)

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.