Бесплатни програми за младе у СКЦ-у

Радионица нуди простор за промишљање о оном што књига у нама покреће – у сваком посебно и у нама као групи. Почиње размишљањима инспирисаним читањем, а развија се драматизовањем неких идеја на импровизованој позорници уз коришћење техника психодраме: замене улога, дубла, мироринга и помоћног ега. За радионицу нису потребна никаква предзнања ни посебни таленти. Број учесника је ограничен. Пријаве слати на мејл: maricgordana21@yahoo.com

Оно што свакодневно радимо, а од чега нам зависи лични и професионални успех и однос са другим људима – јесте комуникација.

Изузетно је важан начин на који говоримо, како шаљемо поруку коју желимо да пошаљемо и како се усклађујемо са саговорницима. Комуникационе вештине су нешто што је свакоме потребно у 21. веку, јер је све више канала за комуникацију међу људима, а самим тим и више прилика које можемо да искористимо ако комуницирамо на адекватан начин.

На овом предавању видећемо како комуникација функционише, како људи примају и вреднују информације које приме, зашто је слушање саставни део комуникације и како „активно слушати“ саговорника, шта је то асертивна комуникација и како нам може помоћи у односима са другим људима и који су то начини путем којих можемо комуницирати ефикасније и утицајније.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.