Летњи студентски стартап камп у Научно-технолошком парку Београд

Научно-технолошки парк Београд покреће први Летњи стартап студентски камп 2018, који ће бити одржан у инспиративном простору комплекса НТП Београд у периоду од 10. до 13. јула 2018. године. Намењен је студентима свих образовних профила, старости од 18 до 26 година, који имају жељу да се упознају са стартап светом, процесом креирања иновација, као и да упознају своје колеге и колегинице са других факултета. Студенти подељени у 10 мултидисиплинарних тимова развијаће своју креативност, предузетничка знања и вештине кроз одговор на један од изазова које тимски одаберу.

Програм кампа обухвата предавања и интерактивне радионице које уводе у процес креирања пословних идеја, развоја ЛЕАН пословног модела – са акцентом на дефинисање проблема и решења, дефинисању профила и сегмента купаца, конкуренцији и тржишту, као и вештина неопходних за мапирање и развој потенцијалних пословних прилика.

За учешће на кампу је довољна ваша жеља да закорачите у стартап свет и воља да стручно напредујете! Није потребно да имате свој тим или да већ имате пословну идеју. До ње ћете доћи у тимском раду са другим колегама и колегиницама на кампу.
Пријава и више информација на овом линку.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.