Фирма „KURZ“ на Машинском факултету

kurzПрезентација фирме „KURZ“, лидера на тржишту у области hotstamping фолија и апликација, као и машина за њено наношење, биће одржана у среду 18. маја 2016. године на Машинском факултету у Београду у Свечаној сали 211/ II спрат од 10 до 13 часова. Циљ презентације је представљање техничких аспеката – најновијих техничких решења, нових технолошких приступа, студија случаја/пројеката реномираних европских компанија, предности hotstampinga у односу на друге видове декорације, уштеду трошкова у односу на конкуренцију.

У оквиру презентације биће представљене различите технике примене/технологије, опреме, решења за декорацију пластичних делова, декорацију у графичкој индустрији и апликације из области безбедности за наше клијенте.Фирма „KURZ“ студенте Машинског факултета види као потенцијалне будуће кориснике нових технологија и решења. Зато је важно да се студенти информишу о новим технологијама декорације производа, које ће им бити престављене кроз узорке и практичан рад на опреми.

Презентацију ће водити господин Љубиша Дринић, менаџер декорације пластичних производа у фирми „KURZ“ и господин Thomas Lorenz (експорт менаџер, одговоран за тржиште Србије).

Заинтересовани студенти моћи ће у четвртак у погону Urban-technics-a у Ваљеву да присуствују процесу наношења фолије поступком hotstampinga на екструдираним профилима.

Scheduled Издвајамо Презентације и предавања
Bookmark the permalink.

Comments are closed.