Отворен позив за пријаву за Еразмус + студентске мобилности – рок за пријаву 22. септембар 2024.г.

Позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности студената у оквиру Кључне акције 131 и кључне акције 171 Еразмус+ програма мобилности отворен је 25.06.2024. године.

Рок за пријаву за индивидуалне мобилности у оквиру у оквиру обе Кључне акције Еразмус+ програма истиче 22. септембра у 23:59  часова, док је рок за рангирање пријављених кандидата, у оквиру јединствене ранг-листе за КА131 (једна за студенте, једна за запослене) 27. септембар у 23:59 часова. 

Пријављивање је, као и до сада, могуће преко онлајн платформе Универзитета у Београду MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/).

Преглед мобилности за које су отворени позиви за пријаву можете да пронађете на следећем линкуhttps://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls .

Листа отворених позива није коначна, јер је објављивање позива за пријаву за мобилност условљено потписивањем Интер-институционалног споразума са иностраним партнерима. Сходно томе, листа партнера ће бити редовно ажурирана, а самим тим и позиви за пријаву за мобилност у наредним роковима.

За сва евентуална питања и недоумице, молимо Вас да контактирате Еразмус+ тим Универзитета у Београду (https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/contact) .

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.