ЗУМ КАФИЦА – 45 минута о психолошкој отпорности у пословном контексту –  18. јун у 12 сати

Не можемо контролисати све у свом пословном окружењу (нити у животу), али оно што је у потпуности у нашој контроли јесте сопствена отпорност према стресним ситуацијама, а на сопственој психолошкој отпорности се ради!

Зато не пропустите прилику да у уторак 18. јуна у 12 часова  сазнате шта треба да радите и на шта да обратите пажњу да би пре свега били/ле добро сами/е са собом – на послу и ван њега.

Пријави се за учешће у новој Зум кафици путем ФОРМУЛАРА  ЗА ПРИЈАВУ и искористи прилику да поставиш питање Вањи Рачићпсихологу и Wellbeing Content & Delivery Coordinator у компанији Rezilient.

Вања је координатор и подршка за креирање wellbeing садржаја, програма и додатних активности на Rezilient платформи или у реализацији додатних услуга према клијентима. Верује да је брига о менталном здрављу кључна за развијање психолошке отпорности приликом суочавања са професионалним и личним изазовима. Заједно са својим тимом гради заједницу резилијентних појединаца.

Зум кафица – 45 минута са…“ представља формат онлајн каријерног вођења и саветовања, који је осмишљен и започет током априла 2020. како би ове услуге Центра биле доступне студентима и током периода пандемије. Дружење организујемо путем Зум платформе, у форми састанка, како би наши студенти били што мотивисанији да узму активно учешћа у дискусији.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.