Конкурс „Academic to business“ – Београд

У оквиру Програма „Покрени се за будућност“ расписан је нови конкурс „Academic to business“ (A2B) који спаја студенте и предузетнике из Београда. Конкурс је отворен до 8. маја 2016. године. Све информације и пријавни формулари налазе се на сајту www.pokrenisezabuducnost.rs у одељку конкурси. Програм A2B је креиран како би се предузимљивим младим људима пружила прилика да унапреде своја знања и вештине, опробају се у улози предузетника кроз решавање реалних и конкретних пословних изазова и стекну потребно практично искуство.

У оквиру A2B програма одабрани петочлани тимови студената биће повезани са селектованим предузетницима на примеру чијег пословања ће решавати пословни задатак. Упознајући и анализирајучи пословање, академци ће моћи непосредно да примене стечено знање на конкретним ситуацијама у бизнису.

A2B конкурс је отворен за студенте завршне године основних студија, студенте мастер и докторских студија акредитованих државних и приватних факултета Универзитета у Београду, из групација: друштвено-хуманистичких наука, природно-математичких наука и техничко-технолошких наука. Конкурс је такмичарског карактера. Поред интензивног пословног тренинга који очекује све финалисте, студенти чланови првопласираних тимова добијају вредне A2B стипендије. Сваки члан првопласираног тима биће награђен A2B стипендијом од 100.000 динара, другопласираног 80.000 динара и трећепласираног 60.000 динара.

Програм „Academic to business“(A2B) спроводи организација „Центар за развој лидерства“ уз подршку компаније Филип Морис.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.