ЗУМ КАФИЦА – 45 Минута са Борком Петровићем о наставничкој професији – 13.02.2024.

Да ли размишљате о каријери у настави? Да ли верујете у моћ образовања? Верујете ли да је професија наставника позив, један од начина да се мења свет, креира будућност ? Питате ли се шта је и како функционише ученичка заједница?  Могуће је да нисте сигурни који су изазови ове професије? Шта је оно што заиста мотивише и доноси огромно  задовољство када се определите за наставничку професију као позив?

Ово су само нека питања на које ћете добити одговоре уколико нам се придружите у уторак 13. фебруара 2024. у 14 часова на новој Зум кафици.

 

У гостима нам је Борко Петровић, наставник енглеског језика, проглашен за „најбољег едукатора Србије” 2017. и за најбољег наставника на свету 2022. године. Борко за себе каже да је просветитељ, никада просветар. Ентузијаста, мотиватор, предузетник, „извођач образовних радова“ у сваком смислу. Патриота који воли своје село, свог град и своју земљу толико да верује да ће квалитетно образовање које пружа својим ученицима и колегама широм Србије спасити свет.

Пријавите се путем линка https://forms.office.com/e/n1ciP8WjHA

„Зум кафица – 45 минута са … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања студената Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.