ПОЗИВ студентима ОАС-а који су први пут уписали прву годину – Избор предмета на позицији 2.2.  

Избор предмета на позицији 2.2 за студенте ОАС-а који су први пут уписали прву годину студија (бруцоши) обавиће се од среде 31.01.2024.г. до петка 02.02.2024.г. нa Студeнтскoм сeрвису.

Листу предмета можете погледати у „Водичу кроз академске студије“ или на сајту факултета – https://www.mas.bg.ac.rs/studije/oas/oas-izborni#section22

Имате могућност да се изјасните за 3 предмета (три жеље) а предмет ће вам бити додељен сходно Ранг листи креираној према броју бодова при упису на прву годину студија, коју можете да погледате ОВДЕ.

Прва жеља нe знaчи и aутoмaтску дoдeлу тог прeдмeтa јер то је сaмo део списка жeљa, а тeк пo oбрaди свих пријава, студeнтима ће бити дoдeљeни прeдмeти зa шк. 2023/24 годину.

Чланом 16. Правилника о основним академским студијама Универзитета у Београду – Машинског факултета дефинисано је да се изборни предмет изводи у текућој школској години уколико дати предмет одабере најмање 5 студената. Максималан број студената у групи за извођење изборног предмета је 60.

Студенти су дужни да провере додељене предмете а у случају недоумица треба да се обратите Служби за студентске послове на адресу ssp@mas.bg.ac.rs.   

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.