Машински факултет 11. и 12. октобра домаћин Шестог Е-Мобилити форума

Машински факултет у Београду 11. и 12. октобра 2023. године биће домаћин Шестог Е-Мобилити форума у чијем су фокусу иновативна технолошка решења из области аутономне мобилности и паметних градова.

Скуп организују Национална Асоцијација Аутономних и Електричних Возила (НААЕВ) у сарадњи с Машинским, Електротехничким  и Саобраћајним факултетом Универзитета у Београду, а под покровитељством Министарства науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије.

Свечано отварање Шестог Е-Мобилити форума биће одржано у среду, 11. октобра у Свечаној сали (211/II)  Машинског факултета, са почетком у 10 часова.

Током дводневног скупа више од двадесет еминентних стручњака из Србије, Европе, Америке и Кине на одвојеним сесијама дискутоваће на теме:  „Будућа мобилност“, „Мобилност и енергија“ и „Одржива логистика“.  Посебан део другог дана форума посвећен је студентском такмичењу (Student Innovative Mobility Challenge), када ће бити проглашени победнички тимови са најиновативнијим решењима у области урбане мобилности.

Агенду можете да погледате ОВДЕ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.