Еразмус студентска мрежа Србије – BelUPgrade: Позив за волонтирање

Еразмус генерација те зове!

Еразмус студентска мрежа те позива да постанеш део Еразмус генерација.

Уколико желиш да развијаш своје вештине у интернационалном окружењу, стекнеш нова знања и упознаш вршњаке из целе Европе, придружи се некој од локалних организација Еразмус студентске мреже у Београду, Новом Саду или Нишу и постани део Еразмус генерације.

Циљеве које заступамо, спроводимо кроз различите активности окренуте ка еколошкој одрживости, социјална инклузија и едукација младих. Како? Кроз конференције, семинаре,  радионице и остале догађаје.

Наши волонтери и локалне организације вредно раде на побољшању услова и прилика за младе, како на локалном, тако и на националном и интернационалном нивоу. Еразмус студентска мрежа је највећа студентска организација у Европи која постоји у 42 земље са преко 15.000 волонтера.

Поред учешћа у локалним догађајима, имаћеш прилику и да учиш о различитим темама које те интересују кроз интернационалне комитете и тимове који раде на решавању различитих проблема које се тичу положаја и потреба младих. Такође, ту су и интернационални догађаји који се организују широм Европе, а у којима можеш учествовати и ти.

Позив за волонтере је отворен до 14.09. у 23:59 и све информације, као и формулар за пријаву можеш наћи на овом линку.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.