Međunarodna studentska konferencija o održivosti i nedelja ciljeva održivog razvoja

U okviru mreže Evropske škole naučnih istraživanja u oblasti održivosti (https://esssr.eu/), čiji je član i Univerzitet u Beogradu, kontinuirano se preduzimaju aktivnosti promocije, pokretanja projekata, istraživanja i publikovanja u ovoj oblasti. U narednom periodu biće održane dve aktivnosti međunarodnog karaktera, navodi Odbor za održivi razvoj Univerziteta u Beogradu i poziva studente i profesore da u njima učestvuju:

1. Međunarodna studentska konferencija o održivosti
U organizaciji Budapest Business School, Mađarska, jedne od članica Evropske škole naučnih istraživanja u oblasti održivosti (ESSSR), 29. Aprila 2021. Međunarodna studentska konferencija o održivosti. Konferencija se odvija u virtuelnom okruženju, a zvanični jezik skupa je engleski. Prezentovanjem na ovom skupu, studenti dobijaju mogućnost objavljivanja radova kao i učešće u Ekskluzivnoj školi održivog upravljanja 2021, za odabrane na osnovu najboljih radova. Više informacija o načinu prijavljivanja i rokovima možete pronaći OVDE.

2. Nedelja ciljeva održivog razvoja
U organizaciji ESSSR i Istraživačkog i transfer centra za održivi razvoj i upravljanje klimatskim promenama sa Univerziteta za primenjene nauke u Hamburgu, od 17-21. Maja 2021, održava se Nedelja ciljeva održivog razvoja. Svakog dana u ovoj nedelji, od 14:00, jedan sat predavanja biće posvećen po jednom cilju održivog razvoja. Učešće je besplatno, a uputstvo za prijavljivanje za ovaj događaj i ostale detaljne informacije možete naći OVDE .

Izvor: (Odbor za održivi razvoj Univerziteta u Beogradu)

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.