Центар за развој каријере – „Вештине управљања каријером”

Овог фебруара, Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује још један курс „Вештине управљања каријером”! Главни циљ курса јесте пружање подршке студентима у успешном управљању својом каријером и активном укључивању у тржиште рада.

Овај курс је идеална прилика да:

  • научите да користите различите изворе информација о савременом тржишту рада;
  • истражите и препознате своја интересовања, потребе, знања, вештине и способности, као и да их повежете са захтевима савременог тржишта рада;
  • размислите о својим каријерним циљевима и креирате каријерни план;
  • примените различите методе и стратегије тражења посла;
  • саставите квалитетну пријаву за посао – радну биографију и мотивационо писмо;
  • научите како да се успешно представите послодавцу на разговору за посао или праксу.

Курс ће у целости бити одржан на Moodle платформи, од 1. фебруара до 26. марта. У периоду од 8 недеља, полазници курса ће имати приступ снимљеним предавањима, задацима и бројним материјалима који ће ангажовати и унапредити њихове вештине управљања каријером.

Уколико се приближавате крају својих студија или желите да сазнате нешто више о свету рада, пријавите се за учешће у курсу „Вештине управљања каријером” попуњавањем кратког регистрационог формулара на страници: https://forms.gle/sknpzNfwc6oMZKcy6.
Осим основних података (име и презиме, мејл адреса, факултет, …), неопходно је да пошаљете и свој тренутни ЦВ на чијем усавршавању ћете радити током курса.

* Рок за слање пријаве је 28. јануар 2021. године у подне.

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.