Припремна настава за пријемни испит из математике шк. 2021/22

Припремна настава за пријемни испит из математике шк. 2021/22. почиње 26. децембра 2020. године и одржаваће се сваке суботе од 10 до 13 часова. Имајући у виду присутност пандемије изазване вирусом SARS-Cov-2, припремна настава ће се одвијати on-line на платформи Microsoft Teams.

Факултет задржава право да у случају укидања пандемије, односно донете одлуке и могућности реализације наставе , пређе са модела on-linе наставе на модел реализације припремне наставе у просторијама Факултета.

Фонд часова је 65, а цена 20.000 динара, у пет рата.

Пријава и обавезе кандидата за похађање припремне наставе: 

  1. Кандидат који жели да похађа курс припремне наставе треба да потпише уговор (docx) и  да изврши уплату прве рате. Скенирани уговор и уплатницу потребно је послати на мејл адресу mpopovic@mas.bg.ac.rs . У мејлу кандидат треба да наведе официјалну мејл адресу за комуникацију.
  2. У року од 24 часа полазник ће добити копију потписаног уговора  од стране Декана и упутство за активацију налога и лозинку за коришћење.
  3. Полазници припремне наставе добијају књигу: “Збирка задатака за припрему квалификационог испита за упис на Машински факултет у Београду”. О начину преузимања књиге бићете накнадно обавештени.
  4. Полазници припремне наставе су у обавези да уредно измирују финансијске обавезе и да копије уплатница проследе на наведену мејл адресу.
  5. За сва евентуална питања везана за приступ Microsoft Teams-у обратите се на адресу mpopovic@mas.bg.ac.rs

 

 

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.