Young Researchers Conference 2020: Позив младим истраживачима да доставе радове

Програмски одбор Young Researchers Conference 2020 (YOURS) упутио је позив свим младим истраживачима да до 30. априла 2020. године доставе своје радове за предстојећу међународну конференцију која ће се одржати 19. маја 2020. године у Београду. (ПОЗИВ)

фото: twitter

„На овај начин желимо да подржимо рад и залагања младих истражива и подстакнемо их да буду активни и у овим специфичним условима изазваним пандемијом Ковид-19, наводи се, између осталог,  у пропратном писму председника Програмског одбора Young Researchers Conference 2020, проф. др Владимира Поповића.

Организатори скупа су Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, редакција часописа „Journal of Applied Engineering Science (JAES)“ и Београдски сајам, а циљ је промоција научног рада и иновативне праксе који унапређују академска достигнућа.

Теме овогодишње конференције су методе, правила и технологије у области техничких наука, материјала, енергије, енергетске ефикасности, заштите животне средине, инстуријског инжењеринга, саобраћаја, грађевине, управљања квалитетом и других сродних наука.

Програмски одбор YOURS-а позива све истраживаче до 35 година (докторанти, студенти мастер студија) као и њихове старије колеге који могу да им помогну и буду кооаутори  да доставе своје радове којима ће презентовати нове трендове и истраживачке резултате у поменутим областима.

Програмски одбор је учесницима овогодишње Young Researchers Conference 2020 као подстицај доставио Зборник резимеа и Награђени рад са прошлогодишње конференције.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.