Студентски парламент: Вежбе у SolidWorks-у за бруцоше

Катедра за теорију механизама и машина и Студентски парламент Mашинског факултета у Београду покренули су иницијативу да се студентима прве године ОАС и ове школске године  омогући самостално вежбање у програму SolidWorks.

Овај пројекат је први пут реализован у пролећном семестру 2019.године. Велика посећеност студената рачунарским салама у терминима самосталног вежбања као и успешно положен испит из предмета Инжењерска графика дали су на значају овом пројекту који је успешно реализован прошле године.

Самостално вежбање у овом семестру почео је у уторак 11. фебруара.2020. године. Студентима су на располагању рачуанрске сале 457, 458 и 459.  Идеја је да се у периоду од 11. фебруара до 17. маја ове године, уторком и четвртком омогући студентима да у термину од 14 до 18 часова самостално или уз помоћ старијих колега вежбају у програму SolidWorks.

Спискови за коришћење рачунарских сала биће истакнути сваке недеље на огласној табли испред канцеларије Студентског парламента (просторија 001).

Студенти којима је потребно коришћење рачунарских сала морају се уписати дан раније на списак, који се налази испред просторије Студентског парламента 001 до 19 часова. Приликом доласка у рачунарску салу потребно је са собом понети индекс на увид и показати га дежурном представнику Студентског парламента.

(Извор: Студентски парламент МФ)

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.