Предавање Давида Вујића – Serbian 7 in the Apollo 11 Mission – петак, 19. јул у 12.00 часова

Господин Давид Вујић, један од седморице инжењера српског порекла, који су радили на Аполо програму, биће гост Машинског факултета у Београду, где ће одржати предавање „Serbian 7 in the Apollo 11 Mission“. Предавање је заказано за петак, 19. јул, у Свечаној сали МФ (сала 211/II) , са почетком у 12.00 часова.

foto: www.flickr.com/photos/nasacommons

www.flickr.com/photos/nasacommons

Давид Вујић је добитник Председничке медаље слободе за учешће у Аполо мисијама, координатор Програма НАСА. Осим њега, у Аполо програму су уечствовали  и Славољуб Вујић, Милојко Вучелић, Данило Бојић, Павле Дујић, Петар Галовић и Милисав Шурбатовић.

Предавање можете пратити и уживо на линку http://media.rcub.bg.ac.rs/?p=7353. На истом линку, касније можете погледати снимак предавања.

Господин Вујић у Београд долази са својим супругом, госпођом Џинџер Вујић, која је више од 35 година обављала високе функције у различитим одборима америчког Конгреса.  Гостовање господина Вујића и његове супруге, организовао је ван.проф. др Ђорђе Чантрак са Машинског факулета Универзитета у Београду, уз подршку  U.S. Speaker programa у Србији.

Биографију господина Вујића можете погледати ОВДЕ

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.