У сусрет YOURS 2019: Радионица -Презентационе вештине и технике


Бесплатна радионица на тему Презентационе вештине и технике, у организацији Програмског одбора Young Researchers Conference 2019 (YOURS), чији је председник проф. др Владимир Поповић, биће одржана у уторак 12. фебруара у 12 часова у сали 514 на V спрату Машинског факултета Универзитета у Београду.

Радионица је намењена младим истраживачима, а циљ радионице је да се младим колегама помогне у припреми презентација за предстојећу YOURS конференцију и друге сличне скупове.

Заинтересовани могу да се пријаве на office@yours.rs све до 10. фебруара 2019. године.

Дводневна конференција YOUng ResearcherS Conference 2019 биће одржана 26. и 27. марта на Београдском сајму. Организатори скупа су Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, редакција часописа „Journal of Applied Engineering Science (JAES)“ и Београдски сајам, а циљ је промоција научног рада и подстицање сарадње младих истраживача у региону.

Организатори позвају све истраживаче до 35 година (дoктoрaнди, студeнти мaстeр студиja, кoлeге кoje су вeћ дoктoри нaукa) да презентују нове трендове, унапређења и истраживачке резултате мeђунaрoдних и нaциoнaлних истрaживaчких прojeкaтa на којима су учествовали, или имају прилику да учествују и то у области:  технологије, материјала, производних процеса, организације, информационих технологија и софтверског инжењеринга, стандарда и регулатива, тестирања и мерења, одржавања и поузданости, горива и мазива, екологије и енергетске ефикасности, логистике и транспорта, војне индустрије и др.

Више детаља доступно је на следећем линку: http://www.iipp.rs/konferencija.php?id=3

(Извор: Машински факултет)

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.