YOUng ResearcherS Conference 2019 – 26. и 27. март Београд

Дводневна конференција YOUng ResearcherS Conference 2019 биће одржана 26. и 27. марта на Београдском сајму. Организатори скупа су Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, редакција часописа „Journal of Applied Engineering Science (JAES)“ и Београдски сајам, а циљ је промоција научног рада и подстицање сарадње младих истраживача у региону.

Организатори позвају све истраживаче до 35 година (дoктoрaнди, студeнти мaстeр студиja, кoлeге кoje су вeћ дoктoри нaукa) да презентују нове трендове, унапређења и истраживачке резултате мeђунaрoдних и нaциoнaлних истрaживaчких прojeкaтa на којима су учествовали, или имају прилику да учествују и то у области:  технологије, материјала, производних процеса, организације, информационих технологија и софтверског инжењеринга, стандарда и регулатива, тестирања и мерења, одржавања и поузданости, горива и мазива, екологије и енергетске ефикасности, логистике и транспорта, војне индустрије и др.

Радови са истакнутим резултатима истраживања биће награђени посбеном наградом Министарства просвете, науке и технолошког развоја, наградом часописа JAES у износу од 1.000€,   плаћеном котизацијом за објављивање 2 рада у часопису- Journal of Applied Engineering Science (JAES) и плаћеном котизацијом за објављивање 2 рада у часопису – Thermal Science.

Писање и саопштавање радова је искључиво на енглеском језику. Осим првог аутора рада, који може имати до 35 година, други и наредни аутори могу бити њихови ментори и друге старије колеге.

Више детаља доступно је на следећем линку: http://www.iipp.rs/konferencija.php?id=3

Контакт / Е: office@yours.rs / Т: +381 6300751

*********************************

ВАЖНИ ДАТУМИ

25.01.2019. -Рок за достављање апстракта радова

24.02.2019. – Рок за достављање радова

10.03.2019. – Рок за пријаву учешћа на конференцији без рада

26-27.03.2019.  – Конференција, Свечана сала Београдског сајма, Бeоград, Србија

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.