Четрнаести циклус програма “Кадар да будем кадар”

Универзитет у Београду – Центар за развој каријере са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму “Кадар да будем кадар”, који ће се реализовати у периоду од 17. до 21. децембра 2018. године.

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду, нисте до сада били у прилици, а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас!

Четрнаести циклус програма обухватиће тренинге неких од најзначајнијих вештина као што су: пословна комуникација, тимски рад и генерисање идеја, лична ефикасност, методе управљања људима, креативност и решавање проблема

Студенте ће током недељу дана вештинама учити ХР стручњаци и топ менаџмент компанија, Mercator S, Delhaize Serbia, SR Technics, Telekom Srbija i Advance Response International. Реализацију овог циклуса програма подржале су компаније Nestle Adriatic S.

Циљ програма “Кадар да будем кадар” је унапређење вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада, помоћ у ефикаснијем прилагођавању променама које се дешавају у свету модерног пословања као и развијање проактивног става према личној и професионалној будућности. Од 2010. године, од када се програм реализује учествовало скоро 400 полазника и 60 предавача и тренера.

Позивају се студенти да искористе прилику за учење, усавршавање, умрежавање и још многа тога!

Пријављивање се врши путем електронског формулара који се налази на страници www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kadar-da-budem-kadar.

Позив за пријављивање отворен је до 12. децембра 2018. године. Број места је ограничен а пријава неопходна.

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.