Презентација Формула Студент тима

Тим „Тенфор Друмска Стрела“ одржаће промоцију пројекта Формула Студент у холу Машинског факултета, испред Амфитеатра А, у понедељак 29.10. и уторак 30.10.2018, од 10 до 16 часова.

Биће изложено три од укупно седам возила које су до сада испројектовали и направили студенти Машинског факултета у сарадњи са студентима осталих факултета Универзитета у Београду. Студенти имају јединствену прилику да упореде прву и најновију Друмску Стрелу, али и да сазнају све што их занима о пројекту.

До сада је у Формула Студент такмичењу учествовало више од стотину студената Машинског факултета, који су се такмичили у класи „Ц“, односно са формулом са мотором са унутрашњим сагоревањем. Од ове године, оснива се нови тим, који ће се такмичити у „Е“ класи, са формулом са електричним погоном. По први пут у Србији, студенти могу да бирају да ли желе да уђу у један или у други тим, а о сличностима и разликама између два пројекта могу сазнати од чланова тима „Тенфор Друмска Стрела“.

Промоција ће бити завршена презентацијом, која ће бити одржана у уторак 30.10.2018. у сали 211 са почетком у 19:15.

Позивамо све заинтересоване професоре, асистенте и студенте Машинског факултета да присуствују презентацији, која за циљ има да представи пројекат у новом светлу и са новим циљевима.

Подсећамо да је конкурс за пријем нових чланова отворен до краја октобра, а више информација можете пронаћи oвде.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.