Желиш да правиш формулу? Отворен је конкурс за Формула Студент тим!

Тим „Тенфор Друмска Стрела“ расписује конкурс за пријем нових чланова, уз новост: од ове године, оснива се пројекат електро возила!

Удружење Студентска Техничка Такмичења, које су 2010. године основали студенти Машинског факултета, започело је свој први пројекат пре 8 година под називом „Друмска Стрела“. Након што су представили 7 возила и тркали се на 17 такмичења широм Европе, ове године оснивају још један тим. Први електро Формула Студент тим у Србији, који ће се бавити пројектовањем и израдом електро формуле, основали су некадашњи чланови Тенфор Друмске Стреле. Њихов циљ је да знање и искуство из претходног пројекта повежу са свежим идејама нових чланова, које ове године очекују у великом броју.

На тај начин ће сви студенти који се пријаве за чланство у тиму имати прилику да учествују у стварању осме формуле са мотором са унутрашњим сагоревањем, или у стварању прве електричне формуле у Србији.

Позивају се сви студенти Машинског факултета који су уписали минимум другу годину основних академских студија, да посете сајт Тенфор Друмске Стреле и пронађу своје место у тиму.

Конкурс је отворен до краја октобра, а више информација можете пронаћи овде.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.