Војнотехнички институт расписао конкурс за пријем 39 инжењера

Војнотехнички институт, истраживачко-развојнa установа при Министарству одбране Републике Србије расписао је јавни конкурс за пријем 39 (тридесет девет) лица у радни однос на неодређено време.

Војнотехнички институт нуди посао у струци инжењерима који су спремни да раде у динамичном окружењу развојно-истраживачких тимова у области наоружања и војне опреме, уз еминентне стручњаке из предметних области.

Осим усавршавања у струци, Војнотехнички институт пружа јединствену прилику за практичан рад у једној од 24 савремене лабораторије, од којих већина превазилази само војни значај, јер су јединствене у Републици Србији.

Поред плата, посао инжењера додатно је стимулисан бесплатним школовањем и усавршавањем, како у земљи тако и у иностранству, што истраживачима омогућава континуално праћење најсавременијих трендова развоја наоружања и војне опреме.

Kонкурс је  27. октобра објављен  у  „Службеном гласнику РС“, а 28. октобра у дневном листу   „Политика“ и отворен је 30 дана. Детаље конкурса заинтересовани могу да погледају и на сајту ВТИ (www.vti.mod.gov.rs), а текст конкурса можете погледати и овде.

Од 01. Новембра, током трајања конкурса, заинтересовани кандидати моћи да присуствују консултацијама, сваког уторка од 12 до 14 часова на адреси Војнотехничког института (Ратка Ресановића 1, 11030 Жарково – Београд), где ће моћи ближе да се информишу о систему и условима рада у ВТИ,  лабораторијама, текућим пројектима и критеријумима конкурса.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.