Хемофарм фондација – Конкурс за доделу стипендија за академску 2024/25. годину

Фондација Хемофарм и ове године расписује Конкурс за доделу стипендија најбољим студентима за академску 2024/25. годину.

Конкурс се отвара у уторак, 1. октобра и траје до 1. новембра 2024. године. Намењен је најбољим студентима завршних година основних и интегрисаних академских студија на медицинским, фармацеутским, биолошким, технолошким и техничким факултетима електро и машинског усмерења, државних универзитета у Србији, са просеком оцена преко 8,50.

Као део Програма за образовање “МОЖЕШ И ТИ”, овај конкурс пружа изузетну прилику студентима да унапреде своје знање и вештине кроз свеобухватан програм који чине програм стипендија, менторски програм и програм стручне праксе.

Одабрани стипендисти имају прилику да, уз подршку стручњака из компаније Хемофарм, стекну драгоцено радно искуство у различитим секторима компаније. Циљ фондације је да стипендистима пружимо додатни мотив да своја стечена знања примењују у Србији, уз развијање вештина које ће им бити од користи у свакодневном професионалном раду, посебно у области бриге о здрављу и добробити људи.

Детаље програма за образоање можете погледати ОВДЕ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.