ЕБЕЦ Балкан – Доминација студената Машинског факултета у тимском дизајну

Александар Племић, Вељко Петровић, Милош Петрашиновић и Михаило Петровић, студенти Машинског факултета у Београду, чланови су Тима ЕТА који је, у категорији “Тимски дизајн” , однео убедљиву победу на регионалном студентском инжењерском такмичењу  ЕБЕЦ- Балкан, одржаном почетком маја у Подгорици.

Такмичење ЕБЕЦ-Балкан окупило је 48 учесника из региона, победника локалних рунди студентских инжењерских такмичења из Београда, Новог Сада, Ниша, Мостара, Скопља и Подгорице. Организатори такмичења су Удружење студената технике Европе ЕБЕЦ и регионална група ЕБЕЦ-Балкан.

Млади инжењери су се, као и у претходној, локалној рудни ЕБЕЦ такмичења, надметали у две категорије: тимском дизајну и студији случаја. У обе категорије победили су тимови из Београда. Поред Тима ЕТА, који је победио у тимском дизајну, Тим “Стручњаци” састављен од студената ФОН-а, саобраћајног и грађевинског факултета најбоље је решио студију случаја. Обе екипе представљаће Универзитет у Београду и на европском такмичењу младих инжењера које ће у августу бити одржано у Београду.

(Извор: Машински факултет)

Издвајамо
Map
Bookmark the permalink.

Comments are closed.