Посета студената термотехнике сајму компаније „ЕТАЖ“

Студенти треће године ОАС и прве године МАС Модула за Термотехнику посетили су у среду, 5. јуна, сајам „ЕТАЖ-дани отворених врата“,  који традиционално организује компанија ЕТАЖ д.о.о. Београд у Врчину. У оквиру сајма представило се више од 30 излагача, на чијим штандовима су студенти могли да погледају различите инсталације и опрему за грејање, хлађење и климатизацију, као и пратеће и помоћне компоненте. Студенте су дочекали и поздравили и директори компаније ЕТАЖ.

Пре обиласка сајма, за студенте су организована и предавања за пројектанте и извођаче  компанија Bosch, Vaillant, Grundfos и LG. Уоквиру предавња су могли да се упознају са најновијим производима ових компанија и виде примере савремених техничких решења изведених у Србији и у широм Ервропе.

Током посете, студенти су имали организоване презентације на штандовима излагача Bosch, Herz, Vaillant, Caleffi, KAN-therm и Grundfos где су уживо могли да погледају више различитих показних инсталација и најсавременију термотехничку опрему за грејање и климатизацију. Поред ових тематских презентација, студенти су имали прилику да посете и штандове осталих излагача, стекну нове контакте и размене искуства са искуснијим колегама.

Посету сајму је организовала в. проф. др Тамара Бајц у сарадњи са г. Владимиром Цвијовићем, дипломираним машинским инжењером и руководиоцем техничке подршке компаније ЕТАЖ.Приликом посете уговорен је наставак и проширивање сарадње Катедре за термотехнику Машинског факултета са компанијом ЕТАЖ кроз могућности за Стручну праксу М-ТТА, организације стручних посета и предавања.

(Извор: Катедра за термотехнику)

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.