Bosch Insights: Откријте свет инжењерских иновација – четвртак, 28. март у 12.30, сала 211

Придружите нам се у четвртак, 28.03. од 12:30 до 14:30 часова на Машинском факултету и искористите прилику да поставите питање о вашој сфери инжењерског интересовања, и могућностима започињања каријере у аутомобилској индустрији у разговору са нашим искусним инжењерима.

Имаћете прилику да, кроз дискусију са стручњацима, стекнете увид у различите области машинства компаније Bosch.

Очекују вас драгоцени савети, увиди у индустрију и иновативне технологије мобилности, као и инспиративне приче из прве руке.

Не пропустите прилику да се повежете са стручњацима и да сазнате више о томе како остварити успех у овој динамичној индустрији.

Придружите нам се у свечаној Сали Машинског факултета, 28.03. од 12:30!

Компанија Bosch у Србији:

Bosch је један од водећих добављача аутомобилске индустрије на глобалном нивоу, са широким портфолиом хардвера, електронике, системских решења, софтвера и услуга за скоро сваки тип возила и погонског склопа. Циљ компаније Bosch је да мобилност учини што безбеднијом, одрживијом и узбудљивијом. Bosch прати визију мобилности која је одржива, безбедна и узбудљива.

Фокусиран на развој нових технологија, Bosch у Србији покрива различите области пословања – од производње електричне и електронске опреме за моторна возила, преко дистрибуције широког асортимана Bosch производа, па све до пружања услуга, пре свега кроз иновативне пројекте у области информационо-комуникационих технологија. ⚙

Водећи се слоганом „Технологија за живот’“, Bosch тежи да својим производима буди ентузијазам, побољшава квалитет живота и доприноси очувању природних ресурса.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.