Отворен конкурс за Годишњу награду Привредне коморе Србије за најбоље докторске дисертације

Привредна комора Србије наставља традицију организације Годишње награде за најбоље докторске дисертације која ове године обележава јубилеј – 55 година, за радове са оригиналним научним доприносима од изузетног значаја у одређеној научној области, а са директним или потенцијалним доприносом развоју привреде, академске и шире друштвене зајединице на територији Републике Србије.

Привредна комора Србије у 2023. години додељује 10 награда за најбоље докторске дисертације одбрањене у току 2021/2022. године радови одбарњени у периоду од 1.10.2021. године до 30.09.2022. године.

Предлоге за награде подноси факултет. Иницијативу за подношење предлога факултету могу покренути институти, привредни субјекти, друге организације и појединци, сагласно тексту Конкурса који је објављен у дневном листу „Политика“ од 15.06.2023. године и доступан je и на сајту Привредне коморе Србије.

Пријаве на конкурс потребно је доставити најкасније до 22. септембра 2023. године Привредној комори Србије-Привредној комори Београда, Кнеза Милоша 12, (канцеларија 202), са назнаком „За конкурс“.

Награде се додељују у виду диплома и новчаних награда. Одлуке о додели награда доноси стручни жири. Начини подношења пријава и садржај одређени су Одлуком о додели награда.

Додатне информације и обавештења можете добити путем електронске поште: naucni.radovi@pks.rs или контакт телефона: 063/822-9767.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.