BASF Innovation Hub 2023 – Такмичење у иновацијама

Највећа светска хемијска компанија BASF позива иноваторе да учествују у догађају који организују под називом “BASF Innovation Hub 2023”.

Њихов циљ је да пруже подршку индивидуалним иноваторима и стартапима на било ком нивоу развоја, да креирају слободан простор за раст иновативних идеја и да свим актерима у процесу омогуће видљивост, препознатљивост и инвестиције неопходне за даљи развој.

Шта је оно што бисте требали да знате?

  • BASF Innovation Hub 2023, са својим фокусом на Envision 2050, окренут је ка перспективним решењима за зелену и дигиталну транзицију и покрива теме чисте енергије, циркуларне економије и стратегију „од фарме до виљушке“.
  • Отворен је за индивидуалне иноваторе и стартапе независно од нивоа њиховог развоја (од концепта до скалирања). Учешће је бесплатно, а једини услов за пријаву је да учесници буду старији од 18 година.
  • BASF Innovation Hub 2023 спаја учеснике из Аустрије, Босне и Херцеговине, Бугарске, Хрватске, Чешке, Грчке, Мађарске, Румуније, Србије, Словачке и Словеније, серијом локалних догађаја, крунисаних једним Grand Finale догађајем. Ово значи да је свака држава учесница део засебног кластера, а да се победничко решење сваког кластера аутоматски квалификује за Grand Finale, где ће се поново представити заједно са победничким решењима осталих кластера.
  • Најбоље решење на Grand Finale нивоу ће бити награђено једнократним подстицајем у износу од 5000 евра, без обзира на то да ли ће бити даље развијано од стране компаније BASF.
  • Апликациона фаза је званично отворена 30. маја и трајаће до 29. септембра 2023. године, након чега следи фаза Жирирања током које ће локални жири за сваки кластер изабрати ТОП 5 учесника који ће имати прилику да презентују своје решење уживо на хибридним догађајима у новембру 2023.
  • BASF Innovation Hub 2023 је хибридни догађај – координација се врши из студија, са водитељем, преноси уживо (стримује) на званичном YouTube каналу, док се учесници укључују путем Zoomа. Могућност да учесницима обезбеди аутентично искуство презентовања уживо, 1 на 1 комуникацију са члановима жирија и онлајн видљивост, све из комфора њиховог дома или са било ког другог места одакле се осећају пријатно је нешто на шта је компанија BASF веома поносна.

Детаљније информације о условима учешћа можете прочитати ОВДЕ, а за сва додатна питања можете да се обратите на адресу: hello@join-innovationhub.com.

Све о претходним пројектима можете пронаћи на YT kanalu или путем вебсајта. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.