Посета студената Термотехнике сајму компаније „ЕТАЖ“

Студенти треће године ОАС и прве године МАС Модула за Термотехнику посетили су у четвртак, 8. маја 2023. сајам „ЕТАЖ – дани отворених врата“,  који традиционално организује компанија ЕТАЖ д.о.о. Београд у Врчину. У оквиру сајма представило се више од 30 излагача, на чијим штандовима су студенти могли да погледају различите инсталације и опрему за грејање, хлађење и климатизацију, као и пратеће и помоћне компоненте.

Младе академце дочекали су и пожелели им добродошлицу директори компаније ЕТАЖ. Пре обиласка сајма, за студенте су организована стручна предавања за пројектанте и извођаче, која су одржали представници компанија Bosch, Vaillant, Rehau, Fondital и LG. Млади академци имали су прилику да се упознају са најновијим производима ових компанија и виде примере савремених техничких решења изведених у Србији и широм Европе.

Током обиласка сајамске изложбе студенти су имали и организоване презентације на штандовима излагача Bosch, Herz, Vaillant, Callefi, Sabiana, Fischer, LG и Grundfos где су уживо могли да погледају више различитих показних инсталација и најсавременију термотехничку опрему за грејање и климатизацију. Са неколико реномираних компанија из области термотехнике уговорен је наставак и проширивање сарадње с Машинским факултетом.

 

 

Посету сајму је организовала в. проф. Др Тамара Бајц у сарадњи са г. Владимиром Цвијовићем, дипломираним машинским инжењером и руководиоцем техничке подршке компаније ЕТАЖ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.