Студенти Термотехнике у посети компанији CALEFFI HIDROTERMIKA

Студенти треће године Машинског факултета који слушају изборни предмет Основе технике грејања, посетили су у четвртак, 25. маја, школски центар за обуку пројектаната и инсталатера термотехничких инсталација компаније „CALEFFI HIDROTERMIKA D.O.O. BEOGRAD“ у Београду. Посету је организовала в. проф. др Тамара Бајц у сарадњи са г. Владимиром Милидраговићем, дипл. инж. маш., директором представништва „CALEFFI HIDROTERMIKA D.O.O. BEOGRAD“.

Током стручне посете, за студенте је организовано предавање на којем су представљени најновији производи компаније „CALEFFI“, као и савремена техничка решења у области пројектовања система грејања и припреме санитарне топле воде.

Студенти су, такође, имали прилику да погледају велики број различитих типова вентила и пратеће арматуре, као и више различитих показних инсталација за грејање и припрему санитарне топле воде. Током демонстрације рада система на показним инсталацијама, имали су прилику да сагледају предности и недостатке у раду система у зависности од врсте вентила који се у систему налази.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.