Презентацијa компаније „Крушик“ Ваљево – четвртак, 2. март у 13 часова, сала 211/II

Представници Холдинг корпорације „Крушик“ а.д. Ваљево позивају студенте основних и мастер академских студија на Машинском факултету Универзитета у Београду да присуствују презентацији компаније на којој ће бити речи о могућностима за развој каријере и напредовање у областима од интереса за одбрамбену индустију.

Презентацијa ће бити одржана у четвртак, 02. марта са почетком у 13 часова, у свечаној сали Машинског факултета (други спрат, сала 211).

О КОМПАНИЈИ:

У оружарском свету Крушик је већ осамдесет и више година симбол угледа, знања, квалитета и поверења. У њему су одувек били сједињени српска памет и модерне светске технологије. Он је најкомплекснија фабрика одбрамбене индустрије Србије и представља мотор развоја ваљевског краја и целог тог региона. У визији наше одбрамбене индустрије, Крушик је препознат као кључна фабрика која ће поред класичног минског и артиљеријско-ракетног програма, по којима је познат у светским оквирима, производити нова савремена вођена ракетна средства различитих типова, што ће му гарантовати значајан одскок од садашње конкуренције и што ће га уписати на листу малобројних светских произвођача ових средстава.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.