ФОН Хакатон 2023 – Програмско такмичење – Позив

Удружење студената информатике ФОНИС, уз подршку Факултета организационих наука, организује програмерско такмичење ФОН Хакатон. Ове године, Хакатон ће се одржати јубиларни 10. пут, под покровитељством компаније Ernst & Young.

Ово такмичење намењено је свим младима од 16 до 26 година који су заинтересовани за информационе технологије, желе да прошире знања и покажу своје програмерске вештине. Хакатон ће се одржати 18. и 19. марта 2023. године на Факултету организационих наука.

Тимови које чине 3 или 4 члана имаће задатак да за 24 часа креирају софтверско решење на задату тему, а након тога ће презентовати своје идеје и решења пред стручним жиријем, при чему ће најбољи тимови бити награђени.

Поред тога, такмичарима ће, у одређеним временским интервалима, током процеса израде решења, бити доступна помоћ стручних ментора које чине стручњаци из компаније покровитеља, професори и сарадници у настави са ФОН-а и алумни чланови ФОНИС-а.

Пријаве за учешће су отворене од 20.2. до 6.3. на сајту hakaton.fonis.rs, где можеш наћи и више информација о самом такмичењу. Такође, обавештења о Хакатону можеш испратити и на нашем Инстаграм профилу @fonis_fon.

Упусти се у авантуру, тестирај своје знање и испробај своје програмерске вештине уз опуштену атмосферу и дружење! Не чекај, пријави се и докажи свој потенцијал у свету ИТ-ја!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.